Fenntartható élelem városlakóknak
Sustainable nutrition for urban dwellers

Info

ÚJRANYITVA: 2015. májusától

PROFIL
földbarát vendéglátás. magyaros konyha nemzetközi körítéssel.

CAFÉ
kávé, tea, forró csoki, limonádé, 100% préselt gyümölcs-zöldséglevek, kezeletlen facsart narancslé, smoothie. szendvics, öko hotdog, saláta, süti, pohárkrém. napi menü (húsos és vega).

TEST
egészséges, jó minőségű, mesterséges adalékoktól és GMO-mentes élelmiszer. magas tápérték. paleo, vegán, glutén-, cukor-, laktózmentes választék. frissen készített reggelik.

TUDAT
felelősségteljes és etikus szemlélet. lassú, komótos étkezés. transzparencia. tájékoztatók a kínálatról.

SZELLEM
zöld olvasmányok. slam poetry. társasjáték. WIFI.

TERMÉSZET
fenntartható mezőgazdaság. emberléptékű gazdálkodás. szabadtartás, boldog állat. 100% lebomló és komposztálható csomagolóanyag. zöld nyomda, újrapapír.

ÉRTÉK
bio, kistermelői, kézműves és Nemzeti Parki termékek. megbízható hazai források. őshonos háziállatok.

REND
szelektív hulladékgyűjtés. szintetikus és mérgező anyagoktól mentes tisztítószerek.

OTTHON
házi specialitások. vendégekre szabott heti menü. napi ajánlatok, akciók. családias hangulat. terasz. kutyabarátság.

GYEREKEK
bébi és gyermekételek, étkészletek, etetőszék, pelenkázó, játékok, mini gyereksarok

KÖLTÉSZET
Slam Elvitelre (Slam-To-Go): gondolatébresztő idézetek az elviteles csomagoláson.
Street Slam Ante Portas: alkalmi utcaköltészet a bejárat előtt.
Gasztro Slam: exkluzív öko vacsora, közönségtalálkozó és beszélgetés neves slammerekkel.
http://slampoetry.hu/

MINŐSÉG
“Felelős Gasztrohős” fenntartható étterem minősítés – http://gasztrohos.hu/
“Greenwill” irányelvek – http://greenwill.org/hu

DESIGN
Dani Boglárka /Cellux csoport (polcrendszer, gyerekkonyha, fogasok stb) –
http://celluxcsoport.blogspot.hu/2009/07/tagok.html
Orosz Richárd (belsőépítészeti és egyéb grafikák) – http://tm45works.blogspot.hu/
Gábor Tamás Indiana (grafika) – facebook.com/indianadesignstudio
Moza Manufaktúra (cementlapok) – http://www.moza.hu/

KEDVES TÖRZSVENDÉGEK!

Továbbra is jelezzétek bátran ételpreferenciátokat:
– személyesen a kávézóban,
– email címünkre vagy
– facebook oldalunkon

és mi igyekszünk aszerint alakítani a menüt!

a jelige: heti menü.
és így a kecske is jóllakik, meg a káposzta is elfogy.